Om oss

Anders Traktorservice startades 1989 av mig, Anders Lundin. Jag har arbetat 29 år i branschen och jag har idag sex anställda, varav fem mekaniker och en reservdelsman.

Vi utför reparationer och service av traktorer. Vår specialitet är maskiner och hydraulik, vilket bland annat innebär att vi erbjuder direktservice på hydraulslangar.

Vi är också återförsäljare för Weidemann Lastmaskiner och kompaktlastare och Kubota traktorer, med mera.

Vi har även försäljning av Honda, Suzuki och Kymco fyrhjulingar, Mowi och Farma skogsvagnar och reservdelar till FMV skogskranar.

Dessutom är vi återförsäljare för Kranman ATV vagnar, Alstor och Bison miniskotare, Olssons i Ellös, Hiflex, Husqvarna, Stihl och Kuhn med flera.

Vi säljer även Honda produkter (ej bilar). Vi har tillgång till samtliga reservdelar på Kubota. Våra kunder är både privatpersoner och företag som uppskattar vår höga servicegrad.

Så hanterar vi din persondata i enlighet med GDPR

Anders Traktorservice AB värnar om din personliga integritet. Vi kommer aldrig dela med oss av dina personuppgifter till någon annan. Nu vill vi berätta lite om hur vi hanterar och sparar dina uppgifter. Du har säkert hört talas om GDPR. Det står för General Data Protection Regulation och är en EU-förordning som ersätter Personuppgiftslagen, PuL, från och med 25 maj 2018. Mycket blir sig likt men kraven på hur vi får behandla dina personuppgifter skärps och det tycker vi är bra.

De personuppgifter Anders Traktorservice AB sparar är: namn, personnummer, telefonnummer, adress, e-postadress och i vissa fall bankkontonummer. Vi sparar dessa uppgifter för att kunna skicka ut fakturor och offerter.