Fyrhjulingar


Vi är återförsäljare för Honda, Suzuki och Kymco fyrhjulingar

Honda

Arbetsfordon när de är som bäst. Honda är världens största motortillverkare och har med sin välkända kvalitet och precision i tillverkningen gjort sig ett stort namn på världsrankingen. Pålitliga fyrtaktsmotorer, raka drivlinor med minimala energiförluster, servostyrning med mera, gör Hondas fyrhjulingar till det bästa man kan hitta för skog- och lantbruk. Hela 5 års garanti som även gäller för professionell användning.

Suzuki

Suzuki KINGQUAD har ända sedan introduktionen 1991 satt standarden för hela ATV-världen. Och årets modell är inget undantag. Med sin moderna vätskekylda motor och elektroniska insprutningssystem ger den mer kraft, komfort och terrängförmåga än någonsin tidigare. Så förlåt alla älgar, men det är KINGQUAD som regerar i skogen nu.

Kymco

Redan i grundutförandet är Kymcos ATV-maskiner välutrustade och byggda för att ta sig fram överallt. I exklusiva Tough Viking Edition får du, utöver standardutrustningen, dessutom massor av extrautrustning som t ex fram- och bakbumpers, LED-ramp och skid plates – utrustning som ger dig ännu mer ostoppbar i terrängen. If you want mud, you’ve got it!

Transportfordon

Kubota terrängfordon

Tillbehör

Honda

Tillbehör

Kranman