Fyrhjulingar


Vi är återförsäljare för Honda fyrhjulingar.

Arbetsfordon när de är som bäst. Honda är världens största motortillverkare och har med sin välkända kvalitet och precision i tillverkningen gjort sig ett stort namn på världsrankingen. Pålitliga fyrtaktsmotorer, raka drivlinor med minimala energiförluster, servostyrning med mera, gör Hondas fyrhjulingar till det bästa man kan hitta för skog- och lantbruk. Hela 5 års garanti som även gäller för professionell användning.

RUBICON

Så mycket bättre… Nya Honda Rubicon har en ny smart automatlåda som anpassar sig efter hur du kör, den har hög- och lågväxel, en delad bakaxel med hela 26cm frigång, en bränsleinsprutad motor, stark servostyrning, en elektronisk diffspärr… Allt packat i den snyggaste karossen hittills. 2015 års stora ATV-nyhet är här!

FOREMAN

Troligen marknadens bästa arbetsmaskin. Rak lasttålig bakaxel, elektrisk diffspärr, riktig mekanisk femväxlad växellåda med elektrisk växling via knappa. Kraftig servostyrning underlättar arbetet.
En riktig kraftmaskin som dessutom är väldigt rolig att köra. Så stor du någonsin behöver!

RINCON MUD

Rincon Mud Edition är en Rincon med extra allt! Fräckaste Hondan för ett riktigt bra paketpris. Vi uppgraderar den i Sverige med våra läckraste tillbehör för hela 29.000kr, bjuder på monteringen och tar bara 11.500kr extra för det jämfört med standard Rincon. Hugg din Rincon Mud redan idag!

RINCON

Rincon är Hondas flaggskepp på hela 680cc. En maffig maskin med höga prestanda och superb komfort, lättkörd med en trestegs automatlåda och bränsleinsprutad motor, delad bakaxel och effektiv fjädring.

RANCHER

Prisvärd högpresterande ATV, ett lillasyskon till Foreman med de flesta generna identiska! Servo, bränsleinsprutning, kvalitet, ägarekonomi och körglädje i varje detalj gör Rancher till en av världens mest sålda ATV!

RANCHER AT

Den smidiga maskinen som har både automat, servo och bränsleinsprutning. 400-klassens premiummaskin med hela fem års Honda-garanti!

Transportfordon

Kubota RTV400

Stark 4-hjulsdriven redskapsbärare 16 hk bensinmotor med Kubotas egen CVT-transmission (40 km/h). Skivbromsar på alla 4 hjulen. Hög frigångshöjd, komfortabel fram- och bakhjulsupphängning, stark ram, störtbåge. Max nyttolast 480 kg, max släpvagnsvikt 500 kg.

Kubota RTV-X900

En helt ny körkänsla med Kubotas nya RTV-X marknadens enda 4-hjulsdrivna transportfordon med hydrostatisk tranmission. Hög och lågväxel (40 km/t). Högre frigångshöjd, individuell hjulupphängning, diff.spärr fram och bak, kraftig ram, 500 kg lastvikt på flaket och en dragkraft på 590 kg.

Tillbehör

Honda Flakvagn FS1

Kör allt från grus, jord, löv, höbalar, staketstolpar, djurfoder, vattenflaskor eller snickargrejorna. Svensktillverkad med 10 års garanti.

Honda Flakvagn FS2

En lite större flakvagn än FS1 men ändå behändig med låg egenvikt. Den kraftiga konstruktionen gör att den kan lastas hårt utan att krokna.

Honda Timmervagn LT10

Timmervagnen LT10 är en svensktillverkad vagn av mycket hög kvalitet och har hela tio års garanti. Dess kapacitet är 1000 kg last.

Honda Timmervagn LT15

LT15 är en svensktillverkad vagn med 1500 kg lastkapacitet. Den är en utveckling av den tidigare LT13 och den har hela tio års garanti.

Honda Dumpersvagn

Honda ATV Dumper är en svensktillverkad kvalitetsvagn med hela 10 års garanti för konstruktionsfel.

Honda Vattenvagn H20

En 700-liter vattentank på hjul ger dig möjlighet att köra ut vatten i hagen under sommarbetet eller för bevattning av ridhuset. Svensktillverkad vagn med 10 års garanti.

Honda Paddockharv

Hondas paddockharv är det perfekta redskapet till din fyrhjuling för att underhålla underlaget i ditt ridhus eller paddock. Finns i två versioner. Harven är svensktillverkad och har tio års garanti.

Kranman Griplastare

T1750 är en kraftig ATV vagn med drivning. Vagnen är byggd med en centrumbalk-konstruktion 90*90*4 (100*100*3). Man kan ändra längden på vagnen med 58 cm, från 158 cm till 216 cm mellan bankarna.

Kranman Timmervagn

T1100 art.nr T1100 har 3 st lastbankar med delbara stakar, en praktisk låda framför grinden. Boggien har ett stort rörelseschema som gör att vagnen klättrar lätt även svår terräng.

Kranman Flakvagn

Tippvagn DX220 med förstärkta, fällbara sidolämmar och spridarläm som standard. Hela flaket är varmgalvaniserat och har en vattenfast 12 mm flakbottenplywood.